Kérlek engedd meg, hogy megosszam Veled egyik nagyon kedves Vendégem történetét. Érettebb korú, igazán stílusos, kedves, határozott Hölgy, igazi jó beszélgetőtárs. Nekem, mint kozmetikusnak nagyon fontos a személyes kontaktus, a visszajelzések pedig nem is gondolnátok, hogy milyen sokat jelentenek nekem. Visszatöltenek engem is a kellemes történetek, a pozitív vélemények, a bókok, a dicséretek, amiket Ti gyűjtötök be az én munkám által.
Visszatérve a blogbejegyzésem elején említett kedves Vendégemre – elmesélte, hogy a férjével már régen együtt vannak. Igazi mély, harmónikus kapcsolat az övék, mégis az évtizedek hétköznapi megpróbáltatásaiban valahogy kihunyt a tűz, elveszett a szikra a kapcsolatukból. Nem megoldást keresni jött hozzám . . . csak felmerült köztünk – nők között a története.

Pár héttel később mikor jött a Vendégem, elmesélte, hogy a párja sok-sok év után nem értette, hogy miért, mitől, hogyan változott meg a párja. Talán a ragyogóbb tekintet lehetett az oka ? Talán a tágra nyíltabbnak tűnő szemek azt éreztették párjával, hogy jobban figyel rá? Hogy párja tekintete újra reá szegeződött?

Persze-persze, sokat jelent a mágikusan vonzó tekintet, az igéző szempár, a csábos kisugárzású hosszú pillák . . . de hiszem, hogy a szemek nem ragyoghatnak, hacsak nincs valami ragyogóbb mögöttük.

Bármi is volt a kiváltó oka, ami biztos, hogy a hölgy Vendégem azóta rendszeres látogatóm és már nem csak saját szórakoztatására, hanem párja kérésére és támogatásával vált visszajáró törzsvendégemmé.

Bejelentkezéshez kérlek hívd a 06 (20) 379 0052 telefonszámot !

Szeretettel várlak,

Urbanek Noémi
NoNo Lashes and More
Budapest, IV., Károlyi István u 23.