„Az elegancia nem azt jelenti, hogy észrevesznek, hanem azt, hogy emlékeznek rád.” – Giorgio Armani

 

A szempillahosszabbítás napjainkra már a legtöbb aktív korú nő számára ismert.

 

Rendkívül praktikus, hiszen a sminkelésre szánt időt drasztikusan le tudjuk vele rövidíteni és 0-24 órában ápolt, tündöklő tekintetet biztosít viselőjének.

 

A csábos pilláknak köszönhetően tekintetünk nyitottabbá válik, ami nagyon fontos, hiszen mindannyian tudjuk, hogy a szem az első, amit megnéznek rajtunk egy találkozás alkalmával.

Nem mindegy tehát, hogy lelkünk tükre ilyenkor mennyire ragyog, képesek vagyunk-e szemünkkel kapcsolatot kialakítani illetve bizalmat felépíteni egy másik emberben. Művészek, előadók, üzletasszonyok, trénerek eszköztárának nélkülözhetetlen kellékei a csodás pillák, hiszen a fent felsorolt előnyökön kívül üde, friss, fiatalos megjelenést kölcsönöz még a fáradtabb arcnak is. A pillák mostanára hatalmas népszerűségre tettek szert, s mint minden keresett terméknek, szolgáltatásnak, a szempilla hosszabbításnak is kialakult a tudománya.

Urbanek Noémi okleveles szempilla stylist vagyok, a Nono Lashes And More szalon tulajdonosa.

Hogy miért foglalkozom az egyediség és a minőség témájával annyit?
Gondolom már fel is merül benned a kérdés, hogy miben különbözik a szempilla hosszabbítás a szempilla stylingtól?

Jogos és okos kérdés, hiszen a különbség hatalmas
Bevallom, hogy a teljes képhez szükséges átadnom még néhány információt Neked:
Szempilla stylistként kiemelt figyelmet fordítok arra, hogy kifejezetten a számodra természetesnek tűnő pillákat készítsem el Neked.

Biztosan hallottad már Coco Chanel híres mondását:
A világ legszebb színe az, ami jól áll neked.

Nincs ez másként a szempillákkal sem, hiszen nincs két egyforma arc a világon. Vannak, amik kellemesebben mutatnak egy fekete hajhoz, jobban harmonizálnak egy mandula szemmel, igézőbbé tesznek egy kreol bőrhöz tartozó szempárt vagy huncutabbá tesznek egy szeplős arcot. És ugyanez fordítva is igaz: Ami a szőke, ovális arcú, nagy zöld szemű, sápadt bőrű barátnődnek egy csoda, a Te barnásabb tónusaidhoz, barna őzike szemedhez szinte biztosan nem okoz majd ugyanolyan lélegzetelállító hatást. Te se érd be kevesebbel! Tudnod kell, hogy munkám során a sablon szerű pilla építést teljes mértékben kizárom és az egyéniség kialakítására helyezem a hangsúlyt.

De van itt még más is . . .?

Újonnan érkező Vendégeimtől tudom, hogy sajnos nem mindenhol van ez így, ezért még mindig sok vendég érkezik hozzám elrontott, tönkrement, problémás pillákkal.

  • Ki azért, mert a korábban felhasznált ragasztó anyag volt problémás vagy allergiás reakciót váltott ki nála . . .
  • Szúrt, égetett, viszketett a szeme.
  • Sajnos olyan is előfordult, akinél a korábbi szempillát építő kozmetikus nem végzett mester munkát. Ép csak néhány esetet említek: Volt, akinek ollóval kellett szétvágnom az össze-vissza ragadt pilláit.
  • Volt akinél olyan silány minőségű ragasztót használtak, hogy begyulladt, ödémásodott, könnyező szemeivel az orvosnál kötött ki a hölgy.
  • Olyan is volt akinek saját, eredeti szempillái bánták a korábbi, szakértelmet nélkülöző szempilla hosszabbítást, mert a használt ragasztó egyszerűen elporlasztotta a vele született pilláit.

Menekülj meg a legrosszabb élménytől!

Ha meghoztad a döntést, hogy mágikusan vonzó tekintetre vágysz és ezáltal szeretnél plusz önbizalomra szert tenni, akkor   várunk szeretettel Újpesti szalonunkba, ahol kellemes, exkluzív környezetben egy igazi optikai tuningot adunk az arcodnak.

Árlistánkat és szempilla-szalon szabályzatunkat pedig itt találod. Kérlek bejelentkezés előtt ezt olvasd át!

Bejelentkezéshez kérlek hívd a 06 (20) 379 0052 telefonszámot !

Szeretettel várlak,

Urbanek Noémi
NoNo Lashes and More
Budapest, IV., Károlyi István u 23.

Hívj és foglalj egy időpontot most!