Azt már olvashattátok rólam, hogy 28 éves vagyok, közgáz irányban kezdtem, majd a szívemre hallgatva irányt váltottam. Anyukám is vállalkozó, így nem rettentett el a gondolat, hogy meg merjek álmodni magamnak egy saját szalont. Azt már kevésbé tudjátok rólam viszont, hogy 2010-ben voltam az első tanfolyamon az Xtreme-nél és az első pilla felrakásom 2 napot tartott. Mert tökéletesen szerettem volna csinálni, mert közben elfáradtam, mert újra kellett kezdenem, mert a másik szemet is ugyanilyen tökéletesen szerettem volna megcsinálni. Perfekcionista lennék?
– Igen lehet. 🙂 Annyi biztos, hogy akkoriban körülöttem mindenkinek pillája volt, barátnőknek, családtagoknak. Gyakorolni-gyakorolni szerettem volna. Megértettem, megtapasztaltam, hogy egy 3 napos képzés alap ismereteket adhat de a mozdulatok nem épülnek be a kezembe, az agyamba, a szívembe, a lelkembe.

🙂 Nagyon sokat gyakoroltam az első időkben, mert láttam, hogy minden szett jobbnál jobb, minden szett más, mindegyik kicsit sűrűbb, kicsit szebb, kicsit szimmetrikusabb, szóval saját magamon láttam a fejlődést az első hónapokban……

Mikor lett belőle szerelem?
Mikor már éreztem, hogy igen ez vállalható. Igen ezt én is viselném ! Akkor vált szerelemmé, mikor a vendégeim a tükör előtt álltak, és nem hitték el, hogy ez a kis változás mennyit ad ?! Mennyivel jobban kiemeli a szemét, az arcát…..tehát mindenképpen akkor lett szerelem, mikor a vendégeim visszaigazolták a munkámat, és éreztem, hogy igen, itt olyat tudsz adni, ami másnak szívet melengetően sokat jelent!

Bejelentkezéshez kérlek hívd a 06 (20) 379 0052 telefonszámot !

Szeretettel várlak,

Urbanek Noémi
NoNo Lashes and More
Budapest, IV., Károlyi István u 23.