Urbanek Noémi vagyok, a Nono Lashes and more szalon tulajdonosa.

 

Szeretettel köszöntelek ! Kérlek olvasd el, hogy mire számíts pontosan, mikor szalonomba látogatsz, illetve elmondom Neked, hogy milyen eszközökkel dolgozom és miért bízz meg engem csábos új szempilláid megtervezésével és elkészítésével.

 

A műszempillád felhelyezésére újpesti exkluzív szalonomba várlak, ahol mindent meg fogok tenni, hogy egy felejthetetlen másfél órát tölthess el. Az ellazulásról és a kellemes környezetről a szalon megnyugtató hangulata és szín-harmóniája is gondoskodik, hiszen minden elemét, bútorát, helyiségét magam terveztem meg.

Tanulmányaimat “reál” vonalon kezdtem, közgazdaságtant tanultam de mindig is kacsingattam a szépségipar felé, így a középiskola elvégzése után a szívemet követve kozmetikai iskolában folytattam a tanulmányaimat. Rájöttem, hogy engem az tesz boldoggá, hogy ha elégedett nőt varázsolok belőled és megújult tekinteteddel rengeteg pozitív elismerésben van részed. A pillák szerelmese lettem és az elmúlt 8 évben számtalan tanfolyamot, továbbképzést elvégeztem, versenyeken vettem részt és a legnagyobb mesterektől volt szerencsém tanulni, melyekről okleveleim is tanúskodnak.

Műszempilla építésekor kizárólag a prémium minőséggel elégszem meg, ezért esett a választásom az Xtreme Lashes termékeire. Az Xtreme műszempilla ragasztója – jelenlegi ismereteim szerint – az egyetlen orvosi minősítéssel rendelkező, allergén mentes eszköz, mely kevésbé ártalmas eredeti pilláidnak, mint ha szemspirált használnál.

Lashes stylist – azaz szempilla stylistként nem csak egyszerűen egy új műszempillát helyezek fel Neked, sosem dolgozom sablonokkal. A Te arcodnak, szemednek és színtónusaidnak legmegfelelőbb szempillát készítem el számodra. Fontos az is, hogy milyen munkához, foglalkozáshoz, életmódhoz fogod használni, sportolsz-e, milyen igénybevételnek lesznek kitéve új pilláid. Figyelembe veszem szemed formáját is: korrigálom a lefele görbülő szemet, ha pedig kicsi szemed van, akkor új műszempilládtól nagyobbnak fog tűnni, egyszerűen gyönyörű tekintetet kölcsönzök arcodnak.

 

Műszempillád első megtervezése és felhelyezése kb. 1,5 órát vesz igénybe. A felhasznált Extreme Lashes ragasztóanyag jobban védi eredeti pilláidat, mintha minden nap szemspirált használnál. Fontos tudnod, hogy végleges, hosszú távú károsodást az én módszerem, munkám, az általam használt prémium anyagok soha nem okoznak, ezért ha meggondolod magad, egyszerűen nem töltjük fel többet, semmilyen nyoma nem marad majd.

Tekints meg kérlek néhány általam készített pillát:

 

 

 

Technikát illetően az alábbiak közül fogjuk megtalálni a számodra legmegfelelőbbet:

  • Szimpla (klasszikus) – ebben az esetben meglévő 1 szempilládhoz 1 műszempilla került
  • Dupla: 1 eredeti szempilládhoz 2 pillát építek
  • Volume: 1 eredeti szempillához 2-5 könnyített szálat építek.

 

Hívj és foglalj egy időpontot most!