Szempilla Szabályzat

Szempilla Szabályzat

 

Érkezz Időben!

Egy átlagos szett felrakási ideje 120perc vagy 90 perc minden perc számít és te sem szeretnél félkész szempillákkal távozni,mert késtél,viszont várni sem szeretnél ahogyan a következő vendég várni fog ha te nem időben érkezel. Minőségi munkához idő kell ami ki van számolva ami a tiéd, ha te ebből elveszel az már nem a mi hibánk. Számolj vele hogy nem lesz tökéletes szempilla hosszabbításod. Nagyon sok vendégünk van így nem engedhetünk meg 5percnél több késést. Több késést nem engedélyezünk. Ilyen esetekben sajnos nem áll módunkban elkezdeni a munkát,viszont a vendégnek a teljes összeget kell kifizetni

 

Lemondás:

Ha nem tudsz az előre egyeztetett időpontra eljönni ezt 48órával az időpont elött jelezd felénk! Le nem mondott időpontok után sajnos nem áll módomban fogadnunk téged! A 24 órán belül lemondott időpontok 50%-a felszámolásra kerülnek. Ezek megtérítésére 5 munkanapod van vagy a következő alkalommal kerül felszámolásra, amennyiben ez időn belül nem történik meg, úgy minden időpontod törlöm.
Ezt rendezni személyesen vagy banki átutalással rendezheted.
A lemondást CSAK telefonon tudod elintézni vagy SMS vagy Telefonhívás segítségével!
Minden más lemondási platform nem minősül tényleges lemondásnak!

 

Kisérő vagy Gyermek a szalonban

Nagyon örülünk ha barátnőd, kedvesed, párod, családod bármelyik tagja kíváncsi mi történik veled ebben a másfél órában, viszont ez minket sok esetben zavarhat. Kísérő csak a szalon váró részében halkan nem zavarva minket a munkában tartózkodhat.

Gyermekeket nagyon szeretjük kisbabákat,csecsemőket,és már iskolásokat viszont nem szívesen látunk szalonunkba a mi munkánk egy nagyon precíz koncentrációt igénylő munka .Zavaró ha gyermeked nem tud viselkedni vagy éppen te nem tudsz nyugodtan pihenni miközben dolgozom. Ez is a te szempilládért van a munkánk tökéletesítése miatt. Mi nem vagyunk ovónők, felügyelők hogy gyermekedet szemmel tartsuk az idő alatt amíg a dolgozunk a te SZEMEDEN.

 

Telefon

A szempilla felhelyezés időtartalma alatt kérünk téged kapcsold ki, halkítsd le a telefonodat. Telefonálni a felhelyezés közben TILOS.
Precíz munkát végzünk tű éles csipesszel dolgozunk sajnos ha mozgatod magad artikulálsz hangosan beszélsz nevetgélsz zizegsz mozogsz ZAVAROD a munkánkat.
Nem vagyunk asszisztensek ezért sajnos telefon hívásokat sms-eket, e-maileket, „üziket” nem tudunk felolvasni elolvasni felvenni visszaírni visszahívni.

 

Smink

Tökéletes végeredmény érdekében kérünk titeket a felhelyezés napján ne sminkeljétek a szemeteket. TILOS SPIRÁLÓZNI,TARTÓS FESTÉKKEL BEFESTETNI a felhelyezés előtt 48órával. A szempilla hosszabbítás alapja a zsírtalan tiszta pilla nagyon nehéz és időigényes egy nagyobb sminket eltávolítani,sajnos ez is az applikáció,felhelyezés idejéből vesz el.

 

Más munkája

Mivel nem a mi munkánk így nem áll módunkba vele dolgozni, még akkor sem ha ugyan azzal a termékkel dolgozik amivel mi. Leoldás vagy leszedés előre tájékoztatni kell minket hiszen ez idő igényes .
Ez minden esetben leoldási díjat von maga után ami 3,000 Ft.

 

Időpont foglalás:

Minden foglalás CSAK telefonon egyeztetett bejelentkezés alapján történik. Érdemes 2-3-4 időpontot is foglalnod ez a te érdeked és természetesen a mi érdekünk is hiszen így mindenképpen tudunk számodra biztosítani időpontot. Lehetséges hogy esetleg 2-3 hétre fogsz időpontot kapni hiszen sok vendégünk van ezért érdemes időben bejelentkezni.

 

Szempilla Töltés

A töltés árak 4 hétre vonatkoznak!
Töltésről kizárólag abban az esetben van szó, ha a korábban applikált szempilla szettből még egyharmada fent van.
Nulla vagy pár szálal érkező vendégeknek teljesen új szett árat számítjuk fel

 

Szakemberek vagyunk!

Szakemberek vagyunk folyamatosan képezzük magunkat tanfolyamokra járunk hogy a legtökéletesebb munkát adjuk ki a kezünkből. Bízzál bennünk és a tapasztalatainkba,ismereteinkbe,szakértelmünkbe hogy a legjobb kezekben vagy! Azzal a szempillával tudunk dolgozni amivel te rendelkezel a te sajátod és mi ennek megfelelően applikálunk. Így ha te konkrét elképzeléssel esetleg képpel érkezel és az nem kompatibilis a te saját pilla sűrűségeddel,szemformáddal akkor kérlek bízd ránk magadat mert mi arra törekszünk hogy szempillád ne sérüljön és épségben maradjon az applikációt követően is

 

Érted vagyunk

A szabályaink Téged szolgálnak hiszen ez egy közös munka és a végeredmény tőled is függ.